Over mij

Ik ben Elzani Knepscheld, geboren in Kroonstad, een prachtig dorp in het hartje van Zuid-Afrika. Ik woon nu ruim 18 jaar in België. Aanpassen in een nieuw land en het in stand houden van een relatie tussen twee mensen met twee zeer verschillende achtergronden zijn voor mij dagelijkse realiteit waar heel wat van kan worden opgestoken. Ervaring die ik graag met anderen deel.

Ik studeerde af in 2002 als Doctor in de Sociale Wetenschappen. Ik ben vooral geïnteresseerd in de behoeften van de mens en heb er zes jaar lang onderzoek naar gedaan.  De afgelopen tien jaar ontwikkelde ik een model waarmee je jezelf beter leert kennen en waarmee we heel concreet aan je vaardigheden kunnen werken, opdat je meer uit jezelf en de relaties die je aangaat kan halen.

Ik geloof in een resultaatgerichte aanpak met gelukkig zijn en ten volle genieten van het leven voorop. Ik heb er dan ook veel tijd in gestoken om op zoek te gaan naar antwoorden over wat geluk nu eigenlijk is en wat men kan doen om gelukkig te zijn. Ik deel dit dan ook graag met iedereen die er ook alles voor wil doen om optimaal van het leven te genieten.

© 2020 Elzani Knepscheld