top of page

Contente Singles

partner vinden gelukkig verdriet

Na mijn relatiebreuk kreeg ik het heel moeilijk maar dankzij jou Elzani had ik na onze eerste sessie al het gevoel dat er misschien licht is aan het einde van de tunnel. Ik weet nu dat ik het waard ben en heb terug vertrouwen in de liefde.    TINE

liefde, onzeker, negatief zelfbeeld,zelfvertrouwen,trouwen,zwangerschap,kinderen
PIERRE uit Boom

Ik wil je bedanken voor je de coaching die ik bij jou kon volgen. Ik bewonder je voor je grote kennis in menselijke psychologie en voor je uniek coaching model  maar vooral voor je luisterend oor, je vriendelijkheid, je menselijk inzicht en je intentie om mensen ECHT te willen helpen.

lichtgeraakt, onaantrekkelijk, knap, lelijk, overgewicht, alleen,kritisch
CHRISTEL uit Londerzeel

Elzani, hartelijk dank voor alle steun, je visie en input! Dankzij jou heb ik de man van mijn dromen ontmoet. Ik ben terug gelukkig!

falen, zelfvertrouwen, boost vertrouwen,teleurgesteld, liefdesverdriet,vertrouwen kwijt,moedeloos,droevig,obsessief,wil niet alleen
TIM uit Oosterzele

Bij deze wil ik ook nog even meedelen dat ik al heel tevreden ben dat ik die stap naar jouw soort van coaching durfde te zetten ik heb hierdoor vooral een beter zelfbeeld gekregen en eens echt de moed gekregen om er echt eens werk van te maken in plaats van altijd maar bang af te wachten tot de ware eens zou passeren!

date, dating, zoeken, vinden,relatie,moeite waard,geluk delen,genieten,waar partner vinden,liefde van je leven
JOHAN uit Herent

Ik ben door de boost je zelfbeeld-pakket van jou nu echt beginnen beseffen dat ik wel de moeite waard ben voor iemand die zoekt wat ik te bieden heb! Hopelijk kom ik snel een partner tegen om mijn geluk mee te delen en om mooie momenten mee te beleven, dat is toch wat liefde betekent.... denk ik.

liefde, man, vrouw, hetero, homo, lesbisch, sex,binden,oppervlakkig,catch,verliefd,keuzes,goed genoeg,afgewezen
KOEN uit Mol

Wil je actief aan je mindere kanten werken dan is persoonlijke coaching ideaal. Elzani heeft een no nonsense aanpak en je weet al snel wat je te doen staat.

bindingsangst, sexy, knap, aantrekkingskracht,lukt niet,schrik,gekwetst,blind getrouwd,afvaller blind getrouwd,datingsite,koppelaar,bemiddelingsbureau
ADA uit Diest

Ik genoot van onze gesprekken. Ik kreeg veel nuttige informatie die ik rustig laat bezinken. Je hebt me aan het denken gezet en ik weet nu veel beter wie ik ben, wat ik wil en wat mijn verwachtingen zijn van een relatie. Bedankt voor je hulp.

En girls?

therapie coaching hulp vinden gelukkig
MARLEEN uit Vorst

De coaching heeft me inzicht gegeven op bepaalde punten en deed me goed om met jou te kunnen praten. Je leerde me om open te zijn over mijn gevoelens en dit voelt bevrijdend. Ik wist niet dat dit mogelijk was.

relatiebreuk verwerken,liefde,geven,singlescoach,begeleiding,hulp,zelfvertrouwen,daten,partner vinden, begeleiding,gelukkig zijn,liefde,kinderen,afhankelijk,zinneloos,aantrekkelijk,serieus,geloof
LIEN uit Roeselare

Dankzij de coaching weet ik welke sterke punten ik in de verf kan zetten en hoe ik mijn eigen zelfbeeld kan verbeteren. Ook is de coaching zeer doelgericht, op korte tijd weet je waaraan je zelf kan werken!

problemen,radeloos, zelfmoord, afgewezen, lelijk, onzeker, ontrouw, vreemdgaan, scheiden, vertrouwen, uitzichtloos,speeddating,singlesclub,singlesreis, singlesactiviteiten,
ANN uit Mortsel

Door de coaching heb ik meer zelfvertrouwen en durf ik de stap te zetten op de "relatiemarkt". Dankjewel Elzani.

Ik heb mijn verleden een plaats kunnen geven. Ik weet ook nu waarom ik steeds op dezelfde types val en hoe ik het anders kan aanpakken naar de toekomst toe. Heel erg bedankt!

bottom of page